Alla har en varsin säng men jorasatte!

 


Såhär såg det ut 3 inatt! Jag vaknade av ena bröstet höll på att sprängas blev lite fel ordning på ammandet där :) Lilleman ville inte vakna och äta så upp och pumpa! :) Sen krypa ner igen då flyttade jag på W så jag sov mellan dem sen hamnade på han rätt sida när han vaknade för att äta ;) 
 
Det här med att samsova innan vi fick Elton och även efter sa vi att NEJ vi kommer aldrig ha barn i sängen! Sen var ju Elton en exemplarisk bebis och sov i sin säng så vi höll hårt på det där ( vissa undantag givet men iaf) det var ju hur lätt som helst med Elton! Sen kom lille W! HAHA där sket sig ALLT! Att Elton kom in som inatt är inte vanligt tack och lov. Var trångt och gosigt i vår 160 säng! Vi har pratat om om vi ska ha en bredare men bestämt att nej det ska vi inte för vi ska jobba bort det här med W och de enstaka ggr Elton kommer får det vara ok..:) 
 
Annars lördag idag, första advent imorgon! Tror ni jag har julpysslat ngt? Japp nej är svaret... Måste fixa adventsljustake iaf! Få upp några stjärnor men är lite klurigt alla fönster har inte fönsterbrädor sen är det inte eluttag vid fönstren! HUR tänkte man där? Så pappa ska se om han fixa för måste ju ha i fönstert i köket etc! 
 
Vi tar det lugnt idag, E jobbar och Elton är rätt förkyld fick hämta han tidigiare igår för hans ögon geggade igen förmodligen ögoninflammation men sen han kom hem har det var mkt bättre! 
 
Nu har är november snart slut och tydligen gråaste på 100 år?Jotack som ALLTID dalar fotoandet denna årstid märks jämt i bloggen!
 
Nej Ska kolla om min sjusovare till bebis vaknat, mer om hans sömn och bvc i ett annat inlägg!
Kommentera inlägget här: