Lång dag!

 
 
Gokväll!
 
Vi skulle en snabbis till Ikea idag haha jo tjena! 5 timmar senare var vi hemma... Nu har vi iaf beställt köksön, började med den men innan den var klar och beställd tog de lååång tid så fick vänta på de hann äta medans + lite till! Sen skulle vi fixa resten tanken var nytt matbord MEN självfallet var de slut! GAH jaja stolar fick vi iaf..:) Som dock är sjukt bökiga att montera!? Brukar inte ha problem att fixa ihop ikeas möbler men dessa  är hemska! Så en sväng till imorgon fast till Uppsala! 
 
Sen köpte vi nya glas vi vill ha några större då våra gått sönder... På väg till parkeringen åker påsen av vagnen och guess what alla 6 glas går självfallet sönder! Ville bara gråta men var bara att skratta åt hela grejen...:P Wilmer skötte sig galant iaf alltid ngt! :) 
 
Köksön får vi vänta på ca 6 veckor för just våra luckor är beställningsvara asså ORKAR inte! haha! Enda vi inte beställde där var bänkskivan..
 
Ni som känner oss vet ju att både jag och E är rätt vimisga av oss i vissa avseenden idag tog vi nog priset! Hoppas våra barn inte ärver denna egenskap... 


Nu checkar jag ut för denna dag, imorgon blir det träning om inget annat dyker upp sen efterkontroll för mig hos bm!
 
Godnatt!
Kommentera inlägget här: