Renovering på gång!



ÄNTLIGEN är det dags för lite renovering här hemma!
 
Det som ska göras:
 
- "platån" som matbordet står på ska bort! Tidigare var tvättstuga där därav högre golv.
 
-  Köksön ska bli heeelt klar sen ska vi byta bänkskivor så det blir samma grå som på ön
 
- Öppna spisen ska bort! Anledning? Jo den har eg ingen "funktion" är mest där för myskänslan den suger ut mer värme än den ger i princip. Den är inte vacker, och vi känner att vi inte kommer använda den och vill hellre ha den lilla ytan extra till ngt annat!
 
- Sen blir det nytt golv på hela nedre våningen, alltstå kök och vardagsrum i dagsläget är det 3 olika fast det "sitter ihop" vi vill att ha att det känns mer som ett! Sen svart golv är inte riktigt "vi" samt att de är plastgolv i köket och ett extremt slammrigt laminat i vardagsrummet! 
 
- Måla på väggarna ska vi nog oxå göra bara vitt, sen ska vi byta ut svarta väggen ( den som är vid öppna spisen) mot ngt annat men blir nog inte nu då vi inte vet vad vi vill ha där
 
Så ett litet steg framåt mot som vi vill ha det!
 
Anonym:

Hur går ni tillväga för att ta bort den öppna spisen? Ska ni ta bort skorstenen också eller "täpper" ni bara till? Måste man säga till kommunen att man tar bort den med tanke på att de skickar ut rensare varje år? Vill själv göra mig av med den så har massor med frågor ;)

Svar: Vi får hjälp då jag och sambon inte direkt är så händiga! Vi tar bort den helt! Ehm ingen vi har gjort har jag inte ens tänkt på! :) Kan återkomma sen hur jobbigt det var ;)
Sandra

Anonym:

Tack, gör gärna det:)

Svar: Ehm vi kommer behålla spisen det visade sig vara jobbigare än vi trodde haha! Så vi känner att vi inte orkar med det nu när vi inte vet hur mkt jobb det blir! Vi trodde den var lättare att ta bort men har insett att så är inte fallet :/
Sandra

Kommentera inlägget här: