Pulkapremiär!

 
Hej på er!
 
En till dag som gått i ett! Innan lunch åkte vi och lämnade Elton hos min mamma så vi kunde kolla lite julklappar och så. Så vi åkte till Uppsala och fick allt gjort som vi ville, ska beställa lite saker på nätet nu i veckan så är vi typ klara sen!
 
Mamma ringde och tyckte att vi skulle köpa en pulka till Elton, vi har ingen för mindre barn så vi köpte en. Elton fick sen provåka direkt när jag kom då var klockan 15.30 kanske. Han var väldigt misstänksam och inte alls nöjd när vi satte han i pulkan tills den började röra på sig då kom ett litet " ohhh" och den blev genast succe! Bilden är inte den bästa men att fota ute i mörker och helst ingen blixt är inte min grej ;) Sen var det en väldigt arg kille när det var dags att gå in, var ju så skoj när morfar sprang med pulkan! Får åka imorgon med! Dagtid så man kan få till några fina bilder ;) 
 
Åh juste Elton älskar snön! :D 
 
Emanuel har lite grabbkväll så vi åt hos mina föräldrar, syrran och Simon var också där! :) Nu har jag landat i soffan, röjjt lite här hemma, Tänkte fixa upp lite julstjärnor och så men det visade sig att vi glömt själva ställningen till stjärnorna i källaren och ljusen till ljustaken är trasiga. Vill inte springa ner då Elton sover så dåligt och vill inte riskera att han vaknar så är jag inte här. Får fixa imorgon! Sen köpte jag blockljus til adventsstaken men då var de för små för fatet jag har hemma. Det går bra för mig de hör ni va!? Haha! Så less! Så ja vi får se hur det blir med den:P 
 
Ja har lite städat och fick en liten adventspresent av mamma, liten kruka med hyacianter ( stavning) så den är framme, rött doftljus, silvergran, julduk så har jag bytt ut några ljusgrejer i vardagsrummet. Så lite julkänsla är det iaf! 
 
Nu blir det en kopp te, lite vampire diaries sen sängen! Imorgon har vi julbak på schemat!
 
Ha en fin fredaskväll!