Last sunday this year...

Gokväll på er!
 
Snart ska vi lägga oss, kollat lite film med älsklingen ( ovanligt va? ;) ) Nu slötittar jag på Water for elephants på trean.. Så galet sorlig film de här med djur som far illa har jag extremt svårt att se på!
 
Annars har dagen flytit på bra, blev några timmar med Emanuel föräldrar. Lite mat Elton fick några paket sen lite fika! Sen bar det av hemmåt två trött däckade i bilen ( jag och lilla E ) haha! 
 
Sista helgen detta år gått galet fort iaf sista halvan. Kanske ska göra ngn form av årsresume!? Vad tycks? Kanske kan vara roligt att sammanfatta året. Har ju vart en del upp och ner kan man ju säga..
 
Så roligt med nytt år ändå man tänkte jämt att nu ska det bli grymt etc etc! 
 
Enda förhoppningen/önskan jag har med 2014 är att vi snabbt ska hitta vårt nya hem. Lägenheten börjar kännas trång samt är GALET less på trapporna! Just nu är det helt dött med radhus/hus men hoppas de drar igång igen ngn i februari eller så :) 
 
Imorgon är det jobbdags, heldag står på agendan men känns skoj!  Imorgon är jag på Mini igen, inte var där på hela veckan då jag hoppat in lite i repan! Så ska bli nice!
 
Nej nu är det dags att titta till lilleman sen sova!
 
Godnatt!