En helt underbar söndag!

 
Åh vilken härligt mysig söndag vi har haft!
 
Vi tog oss upp ir sängen strax efter 11 ( ok Emanuel gick upp innan mig). När vi ätit frukost åkte vi ner till mina föräldrar. Vi möttes av en nyklippt liten busunge! Så fin så i håret! 
 
Vi klädde på oss nästan direkt och gick ut på altanen och där var vi fram till nästan 18! 
 
Ute roade vi oss med att ta bort snö från altanen då det är så stört mkt kvar! Så vi kunde röra på oss därute. Elton hjälpte självklart till! Sen gick vi runt på snön vilket Elton tyckte var väldigt roligt!
 
Sen kom Ebban med föräldrar förbi en sväng då Sofie lånat ett par skor från mig så fick tillbaka dem så blev det lite kramkalas.
 
Fina vädret lockade så vi åkte och köpte kol och korv och årets första grillning av korv är avklarad.
 
Nu känns det sådär härligt i ansiktet att man fått SOL på sig! Det behövde min tokbleka hy! Såå skönt kanske lite fräknar tittar fram snart!? ;)
 
Elton sa en mening idag! Han säger ju gå gå gå heela tiden men idag ute helt plötsligt " ska vi gå" och tittade på mig! Haha alla fyra blev väldigt förvånade hehe:) Han kämpar så med orden just nu OJ vad han vill men det går inte riktigt med det tar sig och mer och lyckas han forma orden! 
 
Nu har vi landat hemma såå skönt! Vi har hyrt två filmer som vi ska mysa ner oss i soffan och titta på snart när vi lagt Elton. Läggtid idag blir 20 istället pga tidsomställningen.
 
Denna helg har vart helt fantastisk på alla sätt! Har fått så mkt ny energi av fina vänner och familj och solen idag gjorde helt klart sitt! Maten har jag ätit av allt denna helg och NJUTIT även vinet ;) Men nu längtar jag till vår vardag med träning och kost igen! Och är taggad till tusen för denna vecka! 
 
Hoppas er påsk var toppen och ursäkta frånvaron här :) Dock är den ju inte slut riktigt än... ;)