Stunder som räddar 
Är en jäkla tur att han ibland kommer och är supergo och vill gosa och är gullig mot mig.. Idag har det brunnit många gånger för den här mamman.. Satan vad han har bråkat idag! Åkte till mamma vid 10 sen lämnade vi Elton där så åkte jag och mamma iväg till Stinsen en sväng. Köpte spjälskydd, bebiskudde samt ammningslinnen.. Så var det klart! 
 
Sen hem till mamma igen Elton sov när vi kom men vaknade snart, på helt fel sida! så galet tjurig och bråkig så fy! Är ju fan pinsamt att ha med honom pga hans beteende... Både jag och mamma var väääldigt less på honom idag ...
 
När vi åkte hem sen var han snäll iaf och väl hemma ville han mysa och gosa. Precis som om han vet att han gjort bort sig! Vet att det är en period med trots och allt men fasen vad drygt det är! Ingen biter ju hur man än pratar med honom så nepp! 
 
Kroppen värker som satan idag med ändå kunde jag vila efter vi vart iväg, inte långt till tårar just nu pga smäran i rygg och fogar... Ska sätta mig med värmekudden den brukar lindra ryggen bra iaf. 
 
Söndag imorgon är återigen är vi solo, vettefan hur jag ska roa honom imorgon. Kroppen måste vila så kommer inte orka åka iväg eller gå ut..