Påskafton

 
Igår var vi hemma hos Sussie och Nicklas för påskmiddag! HELA gänget var där och alla har nu ett förhållande så var så roligt! Vi åt och åt och åt! Rätterna hade blivit uppdelade så Martin och Marcus stod för förrätten. gravadlax på rostat surdegsbröd ( om jag inte minns heelt fel) och hemmagjord hovmästarsås! Huvudrätt var lammstek med poatisgratäng som värdparet stod för sen efterrätt blev det kolacreme, chockladcreme sockerkaka med rom i som Lollo och Christian stod för sen ostbricka som Helene fixat!
 
Behöver jag säga att maten var farligt god!? Sussi och Niklas är väldigt duktiga på mat, Martin med sen har vi ju då Lollo och Christian som båda jobbar som kockar! haha:) 
 
Var en sjukt rolig kväll med dricka mkt prat, dans till gamla godingar och det var bara så bra det kunde vara! Kommer leva på denna kväll länge! 
 
Tog en del bilder men inte pratat med vad folk tycker om att lägga upp här så blir en bild på mig istället!
 
Var dock lite drygt att ta sig hem då det var ersättningsbuss mellan häggvik och märsta tog oss 2 timmar att ta oss hem och 4 ( 3 gammal tid) så kom vi hem två trötta föräldrar!
 
Vaknade hyffsat pigg idag lite huvudvärk men inte bakis så skönt!
Kommentera inlägget här: