Dagen...

Idag är en blädag, igen:P

Gick bra hos läkaren iaf, ska äta typ penicelin i 10 dagar så får vi hoppas att det blir bättre! Försökte ragga fikasällskap i Sigtuna när jag ändå var där men icke:) Så var bara att åka hem igen. Elton har inte ätit mycket alls idag, han vaknade vid 8 fick ersättning, lite lunch (pure) vid 11,30 sen lite ersättning efter det! Typ 2 flaskor mindre än vanligt, nu sover han sen blir det lite gröt. Kanske ställt om sig lite eftersom han får mer puré/gröt!?

Har jätteont i axeln och börjar krypa upp mot nacken, så lite jobbigt! Ska ta en tablett nu så får jag hoppas jag kan träna ikväll, med ond axel går det inte så bra:/

OHH vill bara att det ska bli söndag, får mysa med min fina Jana ♥ som jag längtar! Bättre bollplank än hon finns nog inte, vi behöver båda prata av oss en del skulle jag gissa på :PPå vift i Uppsala en sommarnatt för 2 år sen, haha! ( Ja vi lyckas ofta klä oss väääldigt lika)

Godmorgon!

Hoppas ni hade en bra dag igår, vi hade fullt upp! Ska snart iväg till läkaren så vi hörs efter det!

Måste väcka lilleman nu ( hatar att göra det) sen packa in oss i bilen!

Effektiv morgon!

Godmorgon!

Sitter just nu och får i mig morgonkaffet, Elton sover en liten stund.

Har hunnit massa nu på morgonen plockat undan en hel del tagit hand om tvätt gjort ordning blöjor etc. Skönt! Slipper jag pyssla med det sen!

Tisdag idag vilket betyder öppna i vanlig ordning, Heli skulle följa med idag med Ebba blir trevligt! Får se vad vi pysslar med på fm.

Om precis en vecka åker syrran till Thailand och är borta 3 månader, snyft!

De 2-3 senaste dagarna har jag kännt att jag inte räckt till riktigt, då jag haft en väldigt mammig liten Tindra här hemma. Det går i perioder, nu ska hon vara i knät mest hela tiden och blir ju tyvärr måste putta bort henne då Elton kräver min uppmärksamhet.

En lite Tindra ♥

Ha en fin dag så hörs vi!