Pust!

 
Hej!
 
Som ni kanske har förstått har vi haft fullt upp denna helg! 
 
Igår hjälpte vi syrran och Simon och flytta, hela dagen gick åt det. Sen på kvällen var vi på middag hos Carro och Emil vilket var jättetrevligt! God mat , vin, spel och trevligt sällskap! 
 
Sen så idag så har jag vart på IKEA med mamma,syrran och Simon med resten av Stockholm haha! Jag är heeeelt slut! De köpte massa till lägenheten, jag köpte några småsaker bara:) 
 
Så nu blir det slapp resten av denna dag!  Har inga nya roliga bilder att dela med mig heller tyvärr :( 
 
Hoppas ni haft en fin helg! Vi kör nya tag imorgon ;) 
 
Kram!

Fredag

 
Hallå!
 
Fredag igen och jag anar en liten förkylning på lilleman... Får se om det blir så eller inte. Han är seg, klängig och trött men svårt att komma till ro. Sen kan han sitta långa stunder och bara mysa i soffan lite ovanligt såhär tidigt på dagen...
 
Jag är trött kunde inte somna igår, hopplös som vanligt ;) Idag blir det lugnt, Emanuel är hemma med oss idag och han kommer nog vara seg han med.
 
Elton bet mig i låret idag, dunkar fortfarande... Jäkla skitunge! 
 
Nu har jag lagt Elton så får vi se hur det går, det varvas med gråt, tjut, skratt och snack därifrån nu. Han gör ofta så så helt plötsligt blir det tyst :P 
 
Ska bädda ner mig i soffan tror jag :) 

Sista natten!

Upptäckarn! :) 
 
Gokväll!
 
Nu är sista natten här som älskling jobbar, 4 månader har han kämpat med dessa nätter. Vet dock inte vem som är gladast jag eller han:) Haha!
 
Vi blev hemma idag då Elton gjorde annorlunda med sovtiderna idag, han sov inget på fm ( jag trodde han somnat men icke) sen efter lunch sov han bara EN timme vilket är på tok för lite så kände att jag inte villa gå iväg då visste att han skulle bli trött mellan 14-15... Men vi fick besök av Carro iaf, hon kämpade sig hit på sina kryckor! Så var trevligt:) På lördag ska vi på middag hos dem ska bli mys!
 
Träningen är klar för dagen har även fyllt på mitt muffinsföråd ( mellanmål) som jag dock glömde då jag pratade med Carro så blev liiiite för hårda men men haha:)
 
Nu blir det en kopp te och "hela sverige bakar" strax:) Nästa vecka börjar lite serier (GREYS) happy! 
 
Ha en fin kväll! Kram