Hemma

Nu är vi hemma igen resan hem gick bra, båda våra killar har skött sig bra.
 
Nu ska vi lägga Elton sen ska vi nog sova vi med, Wilmer är som klistrad på mig han vill helst inte lämna famnen.
 
Återkommer imorgon med lite bilder!
 
Kram!

Snart hemfärd

Gokväll på er! Ja det ekar lite här just nu men vi har det toppen och har varken haft tid eller lust att blogga dessa dagar. Bara njutit av att vara här uppe med min lilla familj!
 
Imorgon är det dock dags att åka hem igen känns både skönt och lite tråkigt men men. Vi har en del att ta tag i hemma innan Emanuel börjar jobba igen! 
 
Sen saknar vi vår lilla sis sen är det lite folk som vill träffa lille Wilmer såklart!
 
Inläggen kommer komma oftare hemma sen och nu har jag lite nya bilder på lager med! Bjuder på dessa sålänge jag och mina fina killar!
 
 
 
 

Njuter mer med andra barnet

 
Man har verkligen ett helt annat lugn med andra barnet, man känner sig inte lika stressad att lägga ifrån honom när han sover och få lite egentid man njuter på ett helt annat sätt! Man vet att det går så otroligt fort och att man sen kommer sakna dessa stunder massa! 
 
Att ligga på soffan med honom på bröstet är så otroligt härligt och avslappnande! 
 
Det här en kille som verkligen vill vara nära och på kvällen är det mamma och tutten som gäller helt klart! Igår försökte Emanuel trösta lite det är väldigt sällan han skriker men igårkväll så. Då hade han ätit i ca 1,5 h redan, han skrek och skrek sen la jag han vid bröstet han tar tag sen kommer många små suckar avslutat med en stor. Då var han nöjd!