Snart läggdags!

 
Hej på er!
 
Snart ska jag sova då jag ska upp tidigt imorgon kommer bli tufft haha! 
 
Vart en tuff eftermiddag här hemma Wilmer är extremt gnällig/känslig och så en förkylning på det så har blivit mycket bära kan man ju säga!
 
Har fixat och donat så allt är klart inför imorgon med kläder mat frukost och allt!
 
Imorgon ska även vår stora kille tillbaka till förskolan som han längtar!  Blir nog bra för oss alla!
 
Hörs imorgon om jag inte är heeelt död haha!

Imorgon är det dags!
 
Hej på er!
 
Idag har jag vart på jobbet och fixat med lösenord, nycklar kläder och lite annat så allt är klart för jobbstart imorgon! Känns så bra är verkligen skönt, längtar tills att få komma igång med att jobba och göra något annat lite! Även om jag passar barn på jobbet med ;)
 
 

Lördagen

 
 
Hej på er!
 
Vår lördag, haha dessa bilder tog emot att lägga upp bara för att jag är med på några så är det "fel" vecka och jag är svullen som satan! Jaja!
 
Igår morse åkte jag in och mötte min "svärmor" sen åkte vi till Sturebadet Haga där hon är medlem. Där testade vi på en yogaklass och det var så jäkla skönt! Jag var helt svettig efter passet men så härligt avslappnad, yoga är verkligen något jag vill göra regelbundet och något jag kommer kolla närmare på när vi båda jobbar igen sen och har lite bättre ekonomi :) Jag är rätt stressad som person och har svårt att slappna av och komma till ro så min kropp och mitt huvud älskade detta! 
 
Efter yogan så fick vi hämta en varsin matta för att gå ut och spendera en halvtimme i en stoooor hängmatta ( detta kallades skogsfloating) det var så härligt det med ute i naturen lyssna på träden avslappning och ja! Hade det vart längre hade jag somnat!
 
Sen bar det av hem till Elisabeth för att möta upp killarna sen blev det fika och mat! Vi avslutade med glass och kaffe i hennes maskin som var MYCKET spännande tyckte våra två killar!
 
Vi tackar för en mysig lördag!