Vilken dag!

Finaste jag har!
 
Oj vad skönt det är att denna dag går mot sitt slut! Vi har minst sagt vart lite trötta idag allihop!
 
Elton sover nu iaf och snart ska E åka och jobba.
 
Jag har vart på gymmet iaf så känns bra! BEN och mage blev det idag lär väl kännas imorgon.
 
Vi har fått lite handling gjord annars inget roligt att rapportera idag:P
 
Ska bädda ner mig i soffan nu när E åker sen ska jag försöka komma i säng i tid idag.
 
Ha en fin kväll!

Stök och bök...

 
Hej på er!
 
Vilken natt det blev, strax efter jag skrev igår så fick jag hämta Elton så tog jag honom till vår säng. Kollade några avsnitt att Mouk på datorn sen försöka lägga igen. Gick inte, tog tillbaka till min säng och la mig där han stökade och bökade runt i 30-40 min innan han äntligen la sig ner och kom till ro! Klockan vad då 1 Försökte då lyfta över honom då vi båda sover så mkt bättre då, SKULLE JAG INTE GJORT! Tillbaka till sängen och så la jag mig med honom framför och höll fast honom pussade lite på honom och pratade lugnt tog 2 min sen sov han.. Han fick ligga kvar då ;)  1,5-2 h senare vaknade jag av han ramlade ner på golvet! Har han rullat och haft sig och dundrade ner i golvet.. Trösta få att somna om denna gång i säng! Gick bra 1 timme sen vaknade han tillbaka til mig sen så sov vi 1,5 h till sen upp! SÅ ja inte många timmars sömn :P
 
Elton är bortsett från hosta och snorig pigg och sig själv men ja lika bra att vara hemma! Ingen feber eller så.. Liiiite gnälligare än vanligt dock.. ;) 
 
Haha TRÖTT! Vi har sovit nu på morgonen med tack och lov!
 
Så ja ingen förskola idag då, jag dricker kaffe nu och E sover. Vi måste handla lite sen ska jag träna. De vi har på agendan annars en lugn dag! :)
 
 
 

Sjukling på g!?...

 
Tror vi har en liten kille som är på väg att bli sjuk, vaknade strax innan 22 jätteledesen varmare än vanligt etc. Fått i han lite alvedon och hoppas han kan komma till ro snart. Han är i sin säng nu men verkar inte som det går så bra.
 
Lite jobbigt med Elton när han är såhär då han inte somnar med oss, det går typ inte! Han somnar typ bara i sin säng när han är själv så vet inte hur jag ska göra... Ska testa och ta han till sängen tror jag...
 
Se hur natten blir...