Lördag och snuvad på bio...

 
 
Godmorgon på er!
 
Fredagskvällen blev inte riktigt som jag tänkt, jag och kusinen åkte till Kista för att gå på bio. Vi skulle se svenska filmen Cirkeln då vi båda läst böckerna.. Fick vänta ett bra tag på bion inget hände sen kom de in och sa det var ngt fel men de borde få igång den.. Men icke! De fick inte igång filmen! Alltså hur SURT!? Har man valt dag åkt dit och allt så får de inte igång filmen!!! Fick pengar tillbaka och en extrabiljett men ändå! 
 
 
Snart kommer barnens farmor hit då blir det lunch och lek, Elton sover i soffan han är fortfarande inte helt hundra..får se om han ens kan gå på måndag :/ 
 
Trevlig lördag på er!

BLUBBLOR! ( som en viss Elton säger)

 
När vi var ute en stund sprang han in sen kom han ut med bubblorna " mamma man ska ju ha blubblorna ute" jo det har vi ju sagt så självklart fick han blåsa! Och jag passade på att fota honom ( när han var fokuserad på annat lixom) Som alltid när vårsolen börjar skina igenom så blir det sååå mycket roligare att fota! ÄLSKAR ljuset!
 
Så nej inge mer snö HEJ HEJ VÅR!

HEJ SOLEN! Mellispremiär i solen!

 
 
Hej på er! 
 
Efter Wilmer sovit på eftermiddagen klädde jag på oss så satte vi oss ute och åt mellis, båda killarna uppskattade det! Wilmer njöt i solen ljus och Elton pysslade på med sitt! 
 
Första bilden ser inte Wilmer så glad ut dock det är för att han inte är så glad på sin mamma som pausar melliset för att fota ;) 
 
Sen satt vi en stund och spanade på brorsan innan vi gick in igen :) 
 
Elton är hos mina föräldrar nu och får lite egentid där, får jag lite paus imorgon med  :) han har ju vart hemma hela veckan! Det har gått jättebra det är inte det men är skönt att bara ha en hemma en stund imorgon iaf:) 
 
Annars en lugn torsdag Ellton är ju inte helt hundra än och sover fortfarande på dagen och sådär så vart mkt film idag men lite lek med:)
 
Nu väntar jag och W på pappan!