Frustration!

 
Hej på er!
 
Denna vecka blev ju som sagt inte riktigt som jag tänkt, igår visade tempen 38 på Elton så han fick vara hemma idag och ja resten av den korta veckan med. MEN han är liiite för pigg för att bara vara inne och nöjd med en film. Lägg till en väldigt förkyld Wilmer som är super lättväckt och HELST vill att mamma ska sova bredvid! ( utom när pappan lägger han då går det tydligen så bra så)
 
Ja sen inte tränat sen förra veckan, klättrar redan på väggarna pga jag själv vart dålig! GAH kändes som om jag skulle spricka! Men mamma kom som en räddare, hon tog med sig Elton till sig sen tvingade Emanuel iväg mig till gymmet en snabbis innan han skulle iväg och jobba kväll. OCH vips en gladare mamma som fått lite utlopp för frustrationen! Var så otroligt skönt att träna idag vi behövde de nog allihopa ;) 
 
Nu väntar jag på att Wilmer ska vakna så han ska få mellanmål, är rätt seg men lägger jag mig nu vaknar han såklart! Elton kommer nog efter middagen tror jag det ryktades att han skulle få äta pannkakor!
 
Sen hoppas vi på en bättre natt nu, denna var hemsk! Sov med Elton i hans säng i 2-3 timmar innan jag vaknade så in till vår där hade vi en bökWilmer som inte alls vill sova för han är så täppt! 
 
Ja nej en kopp kaffe kanske!?

Seg måndag minst sagtBild från i fredags när jag handlade, väldigt nöjd W som satt och tjoade! Måste säga att det är väldigt praktiskt med dessa korgar när man inte orkar släppa med vagnen och bara ska handla lite!
 
Ja här kämpar vi med att dagen ska gå, min aptit är inte helt ok Wilmer är extremt gnällig och matvägrar misstänker att en liten tand håller på att spricka genom. Elton fick vara hemma idag pga en jobbig natt och han klättrar på väggarna.. 
 
Så ja som sagt få dagen att gå! Mitt enda måste idag är att jag måste handla lite thats it! Träningen får vänta ngn dag till tills jag återhämtat mig lite mer! Orken är väl sådär! 
 
Nej nu ska jag njuta av min första kopp kaffe sen i fredags! Oh my old friend i miss you! :D
 

Kväll!Soffmys med vår lilla pälsboll!
 
Ja så var denna helg över, en väldigt blandad sån;)
 
Idag har vi ( eller ja Emanuel och pappa) bytt däck på bilen, lite småfix här hemma jag har vilat en hel del lyckats äta litegrann men mår annars helt ok! Har haft ont i huvudet misstänker pga vätskebristen..
 
Märks helt klart att det är sommartid nu! Man är inte alls lika trött vid denna tid! Märks på barnen med,
 
Ikväll är Wilmer lite bökig vi har två killar som håller på att bli förkylda här hemma så får se om det blir förskola imorgon för Elton eller inte... 
 
Elton har roat sig med ett spel han fått av farmor, ni vet fiskdammen? När det snurrar runt så ska man fiska upp dem? SERIÖST det är SVÅRT!!! Det har gått varmt idag så ett batteri är redan förbrukat! Så Elisabeth det var helt klart uppskattat! Han slår oss alla i det och är mycket nöjd!
 
Nej nu lite serier med älskling!
 
Trevlig kväll!