Hemma!

Hej på er!
 
Nu är vi hemma och rätt möra efter en dag i bilen, hemresan har gått bra och ska få upp bilder med mera men får nog bli imorgon. Just nu njuter vi av lite lugn i soffan framför tv och att bara vara hemma :)
 
Kram på er!

NU är det verkligen slut på lugnet!:P

 
Igår på dagen tog Elton sina första staplande steg till morfar ute på gården! Det var en stolt skrattande kille som slängde sin i morfars famn! Lilla hjärtat! Har vart så nära länge nu han går helst och man måste hålla i han men räcker med att han håller lite i fingret. Men nu är det första tagna så snart går han nog! Han gjorde de flera gånger igår 5-6 steg! Sen blir han så glad att han inte kan koncentrera sig haha!
 
Så stolt!!!
 
( ni får ursäkta kvaliten på bilder och inlägg sitter på en liten dator och ingen möjlighet att fixa med bilder etc)
 

Update!

 
Hej på er!
 
Dagarna rullar på nu har det blivit lite varmt iaf! Första dagarna så var det höst! Satan vad kallt det var uscha! Mina killar sitter och busar på golvet just nu...
 
Elton har fått en sandlåda här uppe, han ÄLSKAR den! Kan sitta där länge och roa sig, sen far han över gården som en liten pil när han ser något! Han njuter!
 
Katterna strosar runt här på gården de med, håller sig dock nära men är skönt! Igår fångade Simba sin första lilla mus! Var en väldigt stolt kille efter det :)
 
Annars så är det så skönt att bara vara här! Tyst och lugnt, imorgon kommer syrran och hennes kille upp så blir roligt :)
 
Nej nu ska vi göra iordning frukost :) Kram