Kryssning till Mariehamn!

 
Äntligen hemma!
 
Vi har vart 22 timmar på Ålands hav med fina vänner, lyckan i Eltons ansikte när vi förklarade vad vi skulle göra och att vi skulle sova på en STOR båt var oslagbar! Han blev så lycklig:)
 
Efter en stressad start då de andra familjerna kom precis i tid för att vi skulle gå ombord på båten så fick vi en härlig kryssning! 
 
Mycket mat, mycket bubbel , bad, skattjakter och massor med bus! Trevligt sällskap och en helt ok båt lagom stor med barn :) 
 
Men nu är vi galet trötta och vi har saknat vår lilla buse Wilmer som har haft kvalitetstid med Farmor och farfar. Vi kände att ta med han på kryssning var inte det bästa så han fick vara kvar på land.
 
Men vart så värt att bara få vara med Elton och bara kunna fokusera på honom ett tag:) 
 
Nu blir det slöfilm i soffan!

Lite egentid!

 
Gokväll på er!
 
Dagarna går i ett just nu, jobb på dagen sen tänkte jag dra iväg direkt efter jobbet för att kolla lite affärer men däckade i nästan två timmar med huvudvärk. Vaknade vid halv 6 igen då tyckte Emanuel att jag skulle dra iväg iaf så sagt och gjort. Satte mig i bilen och drog till Kista, hittade en klänning iaf så är nöjd!
 
Imorgon har vi lite roligt på agendan men mer om det sen, en liten överaskning för Elton med! 
 
Nej nu blir det sängenm juste min vita månade gick åt skogen haha! Av flera anledningar, men men efter helgen kör jag inge. ( ja jag vet jag låter som en periodare men jag VET att jag kan och har gått upp för mkt nu...)
 
PEPP PEPP! Det ska gå! OK? :D

Godmorgon onsdag!

 
Hej på er!
 
Inte hunnit med riktigt jobb i måndags och igår så hade jag och Elton myskväll vi bäddade ner oss i bäddsoffan kollade film och sen så sov vi tillsammans där inne inatt galet mysigt!
 
Jobb hela dagen idag med sen ska jag förmodligen träna lite efter jobbet så inte hemma förän vid 21 idag. Ska snart fixa iordnng allt och dra till jobbet!
 
Ha en fin dag!