Klarat mig tills nu...

Jag och mitt hjärta på nyår!
 
Hej!
 
Hade en dryg huvudvärk igår som inte ville ge med sig, imorse när jag vaknade efter jobbig natt var den kvar. Med halsont och hosta och nysningar som river upp min stackars hals! Så japp klarade mig ändå tills nu! Så nu blir det vila och hoppas de går över fort, brukar sällan vara sjuk länge. Febern är än sålänge frånvarande och hoppas att det fortsätter så! Elton är fortfarande snorig och seg så ja vi slappar här hemma! Jag och liten, vila så mkt jag kan nu så jag blir frisk fort och kan träna igen!
 
Haha en liten rolig grej idag, när Elton sov middag låg jag inne i sovrummet och kolla serier och bara tog det lugnt. Helt plötsligt får muspekarn spel och klickar hejvilt överallt! Fatta noll och klicka på igen och hade mig men fortsatte. Gick då ut i vardagsrummet och då låg simba i soffan och tvättade sig bredvid hade han datormusen som inte var avstängd ( vi har trådlös) så de var han som var boven haha:) 
 
Nej nu ska jag försöka äta ngt! Blir attackerad av Elton nu med så nu är vi klara:) 
 
Kram

En tung dag

Hittade denna på mammas kamera ( sis lr mamma som fotat)
 

Hej på er!
 
Tung och väldigt jobbig dag idag, mesta känns väldigt jobbigt just nu. Är orolig över framtiden det här med jobb driver mig till vansinne känns helt jäkla hopplöst att få ett jobb idag om man inte känner någon så man kan få in en fot någonstans. De är så ofantligt många som söker på varje jobb som ligger ute att man ska ha en chans där känns nästan omöjligt. :/ Så jäkla less på att gå hemma och vill verkligen jobba men ja...När vänder det!?
 
Elton mår lite bättre idag, febern har gått ner men den lilla näsan rinner och rinner. Hur mkt snor finns de i en så n liten människa?! Där och torkar en minut senare ser det likadant ut. Hur lär man dem sig att snyta sig!? Haha...Hostar gör han oxå som tusan massor med slem stackarn ...:/ 
 
Ja idag är det inte mkt som gjorts här hemma för min del har vart helt off, knappt ätit idag ska försöka att få i mig middag iaf. Träningen får utebli idag varken huvud eller kropp orkar med det idag.
 
Hoppas på en bättre dag imorgon iaf... :) 

Gokväll!

 
Myskillen! Suttit nerbäddad här eller i soffan hela dagen mer eller mindre...
 

Gokväll!
 
Vi sitter och kollar på Falk och ska snart sova, blev sen träning för mig idag men gick bra!
 
Elton mår ungefär lika han hade 39 grader nu innan vi la honom och det hostas en hel del, hoppas att han sover bra inatt med. 
 
Samma lika imorgon med liten E är hemma lite mer framåt kvällen iaf!
 
Godnatt på er!