Det växer bra i pallkragen...

 
Inte bara tomater kryddor och smultron som trivs utan även små Wilmisar! 

Staketbygge

 
Idag har vi startat projekt staketbygge! Självklart får pappan hjälp av sina små killar ;) Min pappa kom även förbi nu på kvällen och hjälpte lite :) 
 
Ena sidan är nästan klar, och det är den viktigaste imorgon fortsätter vi ( läs Emanuel ;) )
 
Idag har jag vart lite själv med pojkarna vi har vart ute en del, sen kom moster brun och fin och hälsade på! Hon kom hem från Kreta imorse inte alls avis.. 46 grader var den högsta tempen! haha!
 
Men imorgon kommer min fina Jana som jag längtar!
 

Att våga släppa

 
Nu går det i rasande fart för denna lilla vilde! Han släpper mer och mer och promenaderna blir längre och längre. På bilderna dansar han med sötingen!
 
Tycker verkligen det är så roligt när de vågar släppa taget och hur NÖJDA de blir med sig själva när de upptäcker att de kan! La upp en filmsnutt på insta idag och på slutet av den hör man hur han skrattar till för att han klarar det.
 
Som ni ser så fick han sprutorna idag men hade gått bra,Emanuel var iväg med han. Han vägde hela 10620 g och mätte 76,5 cm så spurtat en del så förklarar att strl 74 börjar bli smått ;) 
 
Medans killarna var på bvc sen tränade så städade jag här hemma sen var jag helt färdig har ngt skit i kroppen som inte vill bryta ut galet frustreande!