Gårdagen i lite bilder


Mamma gjorde musli
Memma har äntligen kommit till butikerna till påsk mums!
Elton stod för musikenAvslutade dagen med en god middag!

Fredag


Två små korta ben som står alldelse själv ( med stöd av bordet)

Godmorgon!
Vissa dagar vill verkligen inte min kropp,idag är en sån dag. När jag vaknar känns det som om jag tränat hela natten och är heeelt slut! Inge vidare roligt, men efter en exta sovtimme nu på morgonen och nu lite kaffe senare känner jag mig som människa igen!
Gymmet får vi skippa dels pga hur jag mår och dels för att det blir lite tight att få ihop det. Tänkte köra lite här hemma sen när Emanuel kommer hem så jag får något gjort.

Elton har lite gnällmaraton just nu han verkar extremt trött idag :/

Dagen...

Busunge!

Kvällsmys innan läggdags ♥


Den pigga mamman försvann efter lunch, då kom de tidigare nätterna ikapp mig. En ordentlig promenad fick vi på morgonen iaf så var grymt skönt! Elton har vart supermysig idag, vart en toppendag trots att jag vart trött! Sen överaskade älskling med att komma hem tidigare än väntat. Att en sån sak kan göra mig såå glad!

Lite tråkiga bilder för tillfället, är i en liten svacka då jag vill ha/ skulle behöva en ny kamera. Min vill inte som jag vill alla gånger längre. Men en ny kamera är lite för dyrt för oss just nu så surt!  :/

Träningen har skitit sig den här veckan med gah! Imorgon ska jag träna, Emanuel är hemma en snabbis vid lunch så drar iväg då, sen kör vi lördag morgon så har jag 2 ggr den här veckan. Sen i maj kan jag inte komma med undanflykter längre...

Nu ska jag dricka dagens sista kaffe sen är det final av Biggest Loser ikväll! Måste ju ses!!!