Alternativ till sjalen

 
Idag hämtade jag ut denna, en ny sele från Ergobaby! Den senaste modellen 360 då man även kan ha barnet framåt! Ville ha ett alternativ till sjalen som vi annars gillar massa både jag och lille W men tror denna blir bättre när han blir äldre sen då han inte känns lika låst som i sjalen. Ja vi får se! Både jag och Emanuel har testat den och den får helt klart tummen upp från oss! Denna är helt klart bättre för mig och min rygg att använda istället för en babybjörn då tyngden blir mest på höften vilket känns bra! 
 
W kommer nog länge vara en klängbebis så då känns de som en bra investering med en bra sele... Med Elton hade vi inte alls samma behov!
 

Torsdag och hälsningar från Elton

 
Kollade genom mina bilder på telefon och hittade dessa haha! Samt några fler mindre smikrande på en annan haha!

Idag var det mysdag med mamma moster och kusinen vi åkte till Thuns och shoppade lite! Blev en supermysig dag verkligen! Sen när jag kom hem hade förstoringarna kommit, beställde igårkväll fick idag sjukt bra service! Tummen upp! Så nu har de flyttat in i ramarna nu ska de bara upp! ( host mamma när kommer du? ) 
 
En sväng till gymmet har vi oxå hunnit med idag så var sjukt skönt!
 
Emanuel lägger Elton nu sen blir lite tv och så hoppas vi på en OK kväll idag...
 
 

Onsdag

 
 
 
Hej på er!
 
Precis fått iväg beställningen på förstoringarna, de föll på Crimson då de hade de strl jag vill ha! Så nu väntar jag med spänning!
 
Annars har vi fixat hela dagen, rensat lite på Eltons rum. Plockat bort trasiga leksaker, rensat ut sånt som W ska ärva då han inte leker med de längre osv :) Längtar så tills vi ska göra ordning lille Ws rum samt få upp tapet på Eltons rum! :) VI håller på och kikar på möbler till W på sidor på fb etc tänkte försöka hitta ngt beg. :)
 
Sen har vi städat och fixat massa här hemma så nu är det fiiint! Känns skönt! Emanuel är och hämtar Elton just nu och jag kopplar av lite i soffan ska snart hänga lite tvätt :P 
 
Ikväll kommer mamma och pappa och äter med oss då de håller på att renovera köket för fullt så igår åkte de sista ut.
 
Beställt en ny sele från ErgoBaby med som kommer idag eller imorgon då jag vill ha ngt att byta med ska bli spännande! Även en till sak som är ny här hemma men det tar vi senare ;) 
 
Hoppas allt är bra med?!
 
KRAM