" Mamma jag har sovit klart nu, dags att äta gröt" Så rycktes täcket av… Godmorgon då :)

 
Hej på er!
 
Så var det måndag igen, älskling jobbade tidigt så var jag som blev väckt av Elton imorse med de fina orden! 
 
Jobbet var som vanligt fick lite adminjobb gjort idag med så var skönt! 
 
Snart är mars över och liite närmare sommaren och bebis! :) Små små steg men snart så.
 
Hann ta en turbonap innan jag skulle hämta Elton och det hjälpte mkt fakstit! Dock blev det mkt soffa när jag kom hem med Elton iaf då jag haft en del sammandragningar idag... Men men som ni ser på bilden fick jag sällskap där med ;) 
 
Försöker förklara för Elton att lillebror rör sig i magen och om man håller handen kan man känna men nej inget reslutat än ska bli kul att se när han känner ngt första gången! Han sa hej hej till lillebror idag iaf :) 
 
Snart kvällsfix Emanuel ska träna lite ikväll och jag tar det lugnt hemma, ikväll är det premiär av BiggestLoser det måste man ju se! 
 
Hoppas ni haft en bra måndag! 
 
Kram!
 
 
 

Just nu
Jag Simba och lillebror myser i soffan!

Fullt upp! 
Vårjackan är nu invigd! Tack snälla moster vad fin han är i den! 
 
Fullt upp idag började med hela familjen till Sats jag jobba pappan tränade:) Var en lugn dag på jobbet som väntat vädret gör ju sitt!
 
Sen på vägen hem gick jag förbi apoteket och köpte det enda jag får använda vid allergi för att lindra ngt iaf så hoppas de hjälper mot det värsta! 
 
Blev en spontanfika hos vår vän Samuel och hans son som vi inte träffat på länge väl där passade E på att tvätta bilen iaf utvändigt! Bara insidan kvar nu... Blev full fart på killarna även fast Liam är nästan 2,5 år äldre! Elton lyckades ramla i en lerpöl mindre kul kanske men men:) 
 
Sen blev det däckbyte hos mina föräldrar! Där hann även Elton cykla med så lyckan var total! Nu vankas det snart mat här hemma sen en lugn kväll. Vi har en film att se så hoppas jag orkar hålla mig vaken :P Inte sovit ngt idag men känner mig ändå OK än sålänge.
 
Längtar mer och mer nu tills vi får flytta!!! Kan de hitta ngt snart!?