Tuffa dagar!

Jag och lillebror i Sigtuna :) 
 
Gokväll på er!
 
Sitter och försöker ladda upp bilder men mina föräldrars uppkoppling vill inte riktigt idag får se om jag lyckas!
 
Vart några riktigt tuffa dagar med rätt kraftiga förvärkar som gjort mig i princip sängliggandes, min kära sambo får dra ett jättelass med Elton och allt annat som ska fixas samt jobba! Känns så taskigt mot honom just nu, hoppas det ger med sig lite så jag kan tillföra ngt iaf som det känns nu är det inte mkt jag bidrar med!
 
Längtar såå mkt tills man får tillbaka kroppen och liiite ork sen att den kommer tryta av ev amning och vakna nätter känns som en skitsak just nu iaf! 
 
Elton är en riktig goklimp iaf han ser att mamma har det tufft så han hämtar kläder kommer och ska hålla mig i handen och kommer med en massa kramar och säger " ingen fara mamma jag är här"! Trots att det är mkt jobb att vara hemma med han nu så gör han verkligen ens dagar! Imorse satt han och "pratade" i telefon, Emanuel sa ngt varav Elton svara " pappa jag har inte tid just nu jag pratar i telefon" sen återgår han till samtalet och säger" Hej vad har du gjort idag.." Sötunge!
 
Sista dagen på juni är snart förbi och juli kommer, hoppas vädret gör juli sällskap! På söndag ska vi ha lite kalas för vår 3 åring iaf har fått ihop några som kan komma trots semester :) Alla paket är klara bara handla inför söndag och ev baka lite får se vad man orkar:) 
 
Nej nu ska jag försöka ladda ngt avsnitt tveksamt att jag lyckas men men. 
 
 
 

Söndagen

 
Gokväll!
 
Hoppas ni haft en bra söndag, här har den vart seg och inte mycket har gjorts! 
 
Nu är syrran här så vi ska kolla film och poppa popcorn!
 
Trevlig kväll!
 

Lyx!

 
 
 
Hej på er!
 
Ja att bo såhär så man bara kan öppna altandörren är verkligen lyx! Inget projekt att ta sig ut Elton roar sig bra och älskar att kunna gå som han vill. Sen att mormor har smultron som man bara kan gå och plocka av gör ju inte saken sämre.. Han har lärt sig att de är endast de röda man får ta!
 
Vi har haft en riktigt mysig dag, Jonas var förbi var kul att se han igen! Sen kom Malin med Tuva när hon tinat lite så lekte de jättebra tillsammans! Gick på utflykt i skogen grävde gropar, jagade vargar med mera! Så han är fått leka ordentligt idag så känns skönt! De närmaste dagarna verkar ju bara bjuda på regn regn och regn så känns ju inte alls så roligt! 
 
 Nu sova! :)