Tisdag

Finaste
 
Gokväll!
 
Sitter och surplar kaffe och väntar på maten, fel ordning kanske men fick sån huvudvärk så sista utväg nu att kaffet hjälper lite. Vill ju träna idag! Om det släpper hinner ja ikväll :) 
 
Har blivit mycket lek med lilleman idag, sitta inne på hans rum så räcker han mig på duplobitar som han tycker jag ska sätta ihop som han sen kan ta sönder. Mycket roligt! Sen sov han 2,5 h mitt på dagen så vi är i fas idag! Känns skönt! 
 
Sitter och kolla lite på vinterskor till Elton är väl det som vi har kvar, se vad det blir just nu lutar det nog åt ett par från Pax men vi får se:) 
 
Vi har börjat kolla på bil med, ska ju köpa en ny, en kombi. E ringde på en idag som han ska kolla på imorgon så får vi se. Vår bil ska lämnas in för service etc nu i november sen är den redo att säljas:) Blir spännande blir vår första bil vi köper tillsammans! Inte för att jag bryr mig så mycket vad det blir men men :D 
 
Nej ska få i mig kaffet nu och slappna av lite...
 
 
 

Godmorgon!

 
 
Godmorgon på er!
 
Vad så kul att gå upp imorse när man hör ur det regnar och blåser ute! Eller inte... Sånna här dagar vill jag bädda ner mig i soffan eller sängen och slöitta på tv eller film hela dagen. Men nepp de dagarna är förbi ;) Blir en dag inne idag är en sak som är säkert! Fy vad tråkigt detta väder är! 
 
Elton är seg idag, seg och gosig inte mig emot iofs :) 
 
Igår gick dagen rätt fort, mamma och mormor kom hit så jag kunde handla. Var jag och alla pensionärer och ngn enstaka mamma som var ute. LOVE it, är så fascinerad hur vissa är så fantastik sega. Jag är väldigt hm ja otålig i sånna här situationer och en seg pensionär ( oftast) kan reta gallfeber på mig. Så beklagade mig lite när jag kom hem och mormor bara skrattade :) 
 
När mormor och mamma är på besök framförallt tillsammans då händer det saker, mina blommor fick sig en omgång, kylen var rengjord ( detta hade jag iofs börjat med när de kom) det var torkat och lite flyttat i köket. Det lilla städteamet! :) I söndags så passa mamma Elton då dammsög hon haha :D Sen lagade vi lunch tillsammans så var mys!
 
Elton hade en vägra sova dag igår, han sov en timme på fm ( han vaknade ju 5.30) sen 30 min vid 12. Kul va!? Fast gick väl ändå ok men han vägrade sova:/ Han sov bra inatt iaf:) 
 
Nej nu måste jag äta, sjukt hungirg! Träning ska hinnas med dag men får nog bli när E kommer hem.
 
Hörs sen!

Gääääsp!

 
Oj vad trött jag var idag! Sovit oroligt inatt sen vaknade Elton 5.30... Tar väl några dagar innan kroppen ställer om sig med tiden etc. 
 
Har inte riktigt accepterat att det är kallt och att hösten i princip är förbi, inte alls redo för månader av frostiga rutor, klumpiga kläder etc. 
 
Måndag ja, vad ska man hitta på idag? Om jag kan få lite hjälp med Elton ska jag handla, är väl typ det. Först måste jag VAKNA! ;) 
 
SÅ nu ska jag hälla i mig kaffe så fort den svalnat lite...