Trött i kroppen idag!

Goungen!
 
Hej på er!
 
Pappan kom hem precis och snart dags för kvällfixet! Väldigt trött i kroppen idag! Dagens träning gick bra, det blev rygg och biceps! Ökade fint i vikter idag och kände mig stark! :) Imorgon blir det ben! 
 
Elton hade sista dagen denna vecka på förskolan, de sa att de hade så roligt åt Elton vid luncherna. Alla barn är överallt vid deras bord. De sitter vid låga bord där och äter, alla utom Elton han sitter så fint och äter! Hihi min matglada kille! Annars hade han gosat med Agnes i vanlig ordning, de hade somnat hand i hand:) 
 
Carro var här på em och höll oss lite sällskap var trevligt, Elton är trött idag med han har sovit dåligt på förskolan denna vecka! Så herr gnäll kan man ju säga:) 
 
Fredag imorgon, dock jobbar E både fredag och lördag. Imorgon blir det träning på fm mamma får passa Elton sen ska vi träffa Jessica och Elliot på em blir trevligt. Nej nu ska vi fixa middag! 

Grymt pass igår, mindre rolig kväll... eller ja ;)

 
Godmorgon!
 
Igår orkade jag köra alla sets i hantelpress med 10 kgs hantlar! Sååå nöjd! Blev ett bra pass igår! Under de sista cirklarna vaknade dock ngn och var jätteledsen... Så Greys i lugn och ro!? Nja ni ser ju på bilderna... Han höll på att bädda gosa ner sig flytta om kuddar rulla runt ALLT i mitt knä... Japp skitunge! Han vet verkligen när det är onsdag!
 
Nu går mina killar till förskolan och ja ska äta frukost sen blir det träning, inte bestämt om de blir ben ( fort träningsvärk) eller rygg/biceps. Tänkte bjuda på en bild igår efter träningen men då var magen såå svullen så skippade det! Imorgon ska jag fota hursom får se om jag lägger upp!
 
Nu har det blivit lite mobilbilder igen, hehe men har faktist nååågra på lager nu så snart så! Men nu är våren snart här och då fotar jag mer!:D
 
Kram på er!

Seg eftermiddag...

 
Hej på er!
 
Ska strax hoppa i träningskläderna och köra ett bröst/triceps/axlar här hemma! Måste bara smälta maten lite.
 
Elton sov inte så mycket på förskolan idag så han har vart rätt seg och gnällig. Så han kröp upp i min famn så kollade vi på tv. Mys! Älskar verkligen när han gör så, sitta och krama,och pussa hur mkt man vill :D
 
Hehe nu har Tindra vågat sig fram, hon har legat och tryckt i garderoben heeela dagen! Hon är så sjukt rädd för dammsugaren sen är hon sur några timmar efter man städat:) Så fånig hehe:) 
 
Sen efter träning blir det greys! Lääängtar haha! 
 
Nej nu ska jag byta om för nu har liten somnat oxå :