När det är för bra för att vara sant...

 
... SÅ ÄR DET ALLTID DET! :)
 
Vi kollade film igår vid 23 skulle vi sova då vaknade såklart W, gav han en flaska han somnade om gott la han i sängen han fortsatte sova ( det är inte alltid han gör det) 
 
Bäddar ner mig själv slappnar av och tänker åh så skönt och bra det gick HA!
 
Då kommer ett härligt brak från spjälsängen, och ett till och ett till.. SUCK! Bara att ta upp ungen igen Emanuel går ner och byter då kommer även en till laddning.. Kommer upp igen då hör jag han svära då kräks W. Ner igen duscha av honom sen när han är på väg upp hör jag hur han snubblar på gåstolen varav jag då börjar asgarva! Åt hela situationen så där låg vi två trötta föräldrar och en väldigt pigg liten W efter en totalt urladdning mat och dusch på det! 30 min höll han låda sen somnade han mellan oss...
 
Föräldrarliv när det är som bäst eller!? :)
 

Närhet

 
Det är inte bara mini som har behov att få vara nära idag var det mamman! Vi startade på gymmet hann nästan träna hela passet innan jag var tvungen att avbryta för ngn vill till sin mamma! 
 
Sen hem äta lite sen bäddade jag ner oss båda två,ena stunden låg han och babblade sen så bara sov han! Kort därefter somnade även jag och så låg vi i två timmar och sov! Galet mysigt!
 
En bra dag helt klart sen var vi pigga och glada åt lite sen kom Elton och pappa hem!
 
Hoppas på  en mini som sover ikväll så jag och älskling kan få krypa upp i soffan tillsammans och titta på en film! Den närheten behöver jag med! :)
 
Trevlig fredagskväll på er!

Snaaart!

 
Sommar älskade underbara sommar! Som jag längtar efter dig! Är väldigt less på slask och grått just nu, längtar så efter VÄRME! Sen har vi en sommar med mkt ledighet framför oss vilket känns helt underbart! Emanuel kommer ha en ordentlig semester för första gången såå härligt!  
 
Vi har en bångstyrig mini som inte vill sova idag bara för att han sov bra på dagen... den här dagen har i allmänt vart rätt tuff av olika anledningar... Men har tagit tag i ett par saker som jag borde gjort innan så hoppas på att en del ska kännas bättre snart!
 
Fredag imorgon och den är välkommen även den!
 
Kvällen igår blev även den helt knas eftersom han sov så tidigt vi kom i säng med W efter 22 igår tror det är därför det är lite upp och ner ikväll! Det tar tid att vänja in rutiner men oj så fort det går att komma ur fas! 
 
Ska slötitta på ngt nu och varva ner lite..
 
Hoppas er dag vart fin och ni kunnat njuta lite av solen!