Mamma och Elton tid!

 
Åh efterlängtat mys med mitt stora hjärta! När jag fått W att sova så tog vi fram och började "dega" som jag njöt av att bara vara vi två och göra något roligt! Jag fick order om vad jag skulle göra och jobbade på för fullt! 
 
 
 

Bvc , och det här med sömnrutiner! ( igen ..)

 
 
Igår var vi som sagt på BVC fick sista dosen av ett vaccin sen nästa gång är det spruta...Han är nu uppe i 7400 gr och är 65 lång så han har hoppat upp en kurva igen på vikten! 
 
Han har spurtat igen i vikten sen han börjat äta gröt och puré så känns bra! Pratade mkt om det här med kvällarna hur jobbiga de är med honom att vi inte lyckats få in rutiner osv.Bläddrade bakåt i arkivet när Eltin var i samma ålder då la vi bara ner honom sen bökade han runt en stund så sov han!
 
Idag har jag börjat med att ha lite rutiner på honom, tanken är att han ska sova 3 ggr om dagen och vid någorlunda fasta tider. Så hör och häpna har jag bara lagt ner honom i sin säng bäddat om han ordentligt gett en snutte pussat och strykt över pannan sen gått ut. Han har bökat en stund men sen SOMNAT! Första gången sov han nästan 1 timme och andra längre ändå, då vaknade han tom till och somnade igen! Happy mamma! Så får se nu hur kvällen blir när jag har haft lite mer koll på sovtiderna etc. Hoppas hoppas! 
 
Sen ska vi köpa en sängmobil till han på måndag så han har ngt att prata med! 
 
Det kanske finns hopp ändå!
 

Alla har en varsin säng men jorasatte!

 


Såhär såg det ut 3 inatt! Jag vaknade av ena bröstet höll på att sprängas blev lite fel ordning på ammandet där :) Lilleman ville inte vakna och äta så upp och pumpa! :) Sen krypa ner igen då flyttade jag på W så jag sov mellan dem sen hamnade på han rätt sida när han vaknade för att äta ;) 
 
Det här med att samsova innan vi fick Elton och även efter sa vi att NEJ vi kommer aldrig ha barn i sängen! Sen var ju Elton en exemplarisk bebis och sov i sin säng så vi höll hårt på det där ( vissa undantag givet men iaf) det var ju hur lätt som helst med Elton! Sen kom lille W! HAHA där sket sig ALLT! Att Elton kom in som inatt är inte vanligt tack och lov. Var trångt och gosigt i vår 160 säng! Vi har pratat om om vi ska ha en bredare men bestämt att nej det ska vi inte för vi ska jobba bort det här med W och de enstaka ggr Elton kommer får det vara ok..:) 
 
Annars lördag idag, första advent imorgon! Tror ni jag har julpysslat ngt? Japp nej är svaret... Måste fixa adventsljustake iaf! Få upp några stjärnor men är lite klurigt alla fönster har inte fönsterbrädor sen är det inte eluttag vid fönstren! HUR tänkte man där? Så pappa ska se om han fixa för måste ju ha i fönstert i köket etc! 
 
Vi tar det lugnt idag, E jobbar och Elton är rätt förkyld fick hämta han tidigiare igår för hans ögon geggade igen förmodligen ögoninflammation men sen han kom hem har det var mkt bättre! 
 
Nu har är november snart slut och tydligen gråaste på 100 år?Jotack som ALLTID dalar fotoandet denna årstid märks jämt i bloggen!
 
Nej Ska kolla om min sjusovare till bebis vaknat, mer om hans sömn och bvc i ett annat inlägg!