Det blev en tuff natt för lilleman!

Piffade upp gårdagen med lite färg på Elton iaf :)
Godmorgon!

Vi insåg ganska snabbt att vi inte skulle kunna sova alla 3 i sängen då Elton bredde ut sig på en gång. Emanuel la sig i soffan och jag i sängen med Elton. Men efter 2 h timmas bök med att Elton vaknar var 15:e minut med min huvudvärk fick jag halvt panik så gick ut och tog över soffan så fick Emanuel sova med Elton.

Stackars min lilla kille vad jobbigt för honom! Han är vid bra humör nu men han är inte pigg, min huvudvärk är kvar så vi åker tlll mina föräldrar och är där idag så får jag lite hjälpt men framförallt sällskap!

Se om vi hörs ngt ikväll annars får ni ha en bra dag!

Vi blir 3 i sängen inatt...

Febrig och snorig liten kille, skulle hämta alvedon och fixa välling då hann hjärtat somna ❤


Hallå!

Ja dagen blev väl sådär haha:) Min lilla kille har haft en tuff dag, näsan bara rinner så har det pipit i luftrören när han andats sen på eftermiddag började han se hängig ut...Han har vart vid gott mod iaf men kvällen har vart bökig han vaknar hela tiden så vi har lagt han i vår säng. Känns inte alls bra att han ska sova i eget rum när han inte mår bra. Så får inte räkna med så bra sömn inatt men huvudsaken lillhjärtat känner sig trygg och får sova. Mamma var förbi en sväng så ringde vi till vårdguiden då det verkligen pep när han andades men han var glad etc så tyckte vi skulle vänta och se och det släppte ju sen så var skönt:) Sen så lägligt nog har jag haft en ordentlig huvudvärk, men har lyckats hinna en del idag iaf. Har lagat lite mer mat till Elton så alltid nått. Emanuel har masserat min nacke nu på kvällen så hoppas vi att nacke/huvud mår bättre imorgon.

Nu ska vi hänga blöjorna sen sova :)

En bra dag idag ok!?

Lite piggare och gladare kille idag verkar det som hoppas! :) Rätt seg idag vi låg och pratade länge igårkväll så vi somnade rätt sent...

Halv 6 tyckte han att vi skulle gå upp suck! Han har kört med tidiga mornar ett tag nu, natten gick bra iaf så är skönt!

Vet inte vad vi ska hitta på, kanske åker till mamma hon har sportlov...:P

Hörs senare:)