Ny leksak!

Hallå,

Blev ingen promenad, mamma kom hit så vi städa och fixade lite sen åkte vi iväg för att köpa en gåstol till Elton. Blir nog en rikitg hit, han har provsuttit och gillade leksakerna som satt på iaf! Köpte även 3 nya pyjamaser och strumpor till lilleman då han växer något heelt fantasiskt!

Älskling blir sen idag så SL har signalfel, suck! Så blir nog middag efter Elton somnar, kan inte börja innan han kommer heller då han måste handla med sig lite hem...

Imorgon blir det öppna, höjdpunkterna på veckan. Bara inte hostan blir värre, sen måste vi komma iväg och kolla ny bilstol till Elton då han knappt får plats i babyskyddet längre..

Nya pyjamaser, fick bli lejontema idag!Älskling i nya gåstolen, hans favvo är nog fisken! Tack mormor och morfar! ♥

Vattenchock!


När lillen döptes blev vi alla förvånade över mängden vatten han fick på huvudet, ja ni ser ju! Så lite nyfiken om det är någon som halkar in här på bloggen och har döpt sitt barn. Hur mycket vatten hade de på huvudet?  Har man så här mycket!? Var ett under att han inte börja skrika! 3 ordenliga fulla händer fick han på skallen:)

Verkar inte som det blir träning idag iaf då min hosta har börjar igen, såå sur!

Ny vecka och solen skiner!

Godmorgon!

Vi hade en väldigt bökig natt då lillen vakna massa och inte alls kom till ro, så det slutade med att han fick sova mellan oss. ( inte bra jag vet) är inte många gånger vi har gjort så men inatt var vi tvugna om vi ville sova nått. Så lite sömn har vi fått iaf.

Vi har en rätt tuff vecka då E äntligen har börjat få patienter på nya klinken så han kommer vara borta en del, har ju blivit lite bortskämd att han är hemma mycket då han kan komma hem på lunch etc men får börja vänja av mig nu..:P

Igår åkte jag och Elton hem till mina föräldrar och hängde där, orkar inte vara hemma själv humöret var inte på topp igår. Så vi mös där tog en liten promenad till min mormor, sen slog vi på en film och bara slappa!

Idag blir det lite pyssel hemma, ska fixa med tackkort så ska hitta något jag gillar på nätet. Bilden är redan klar iaf så är skönt. Promenad blir det då solen skiner och ikväll blir det förhoppningsvid efterlängtad träning, ska köra cykelpass 45 min. Ska bli så skönt kommer vara helt död men men.

Nu lite frukost sen ta tag i dagen, bjuder på en bild som jag gillar massa. Vet inte varför men jag älskar den ser ut som om vi har en liten hemlighet vi två ♥