Valborg 
Hej på er!
 
En helt klart bättre dag! Budgivningen på lägenheten har dragit igång och är i princip klar, så bara papper som ska skrivas innan vi kan fira:) 
 
Jobbet var bra idag, lagom med barn :) Direkt efter jobbet drog jag iväg en snabbis och handlade lite smått så som nagellack, hårborste etc mkt skoj hehe :) 
 
Sen blev det ett ja lite annorlunda Valborgsfirande än vad man kanske är van vid. Vi mötte upp Jessica och Sandra med barn på Lek och Bus i väsby så barnen fick leka av sig! Lite folk så var grymt skönt! Jag satt på sidan med lilla Ebba 5 månader och kollade på :) 
 
Emanuel lägger Elton nu jag har precis målat naglarna med mitt nya lack från Essie love it! Blir nog lite tvtittande sen sängen.
 
Imorgon åker vi in till stan för att mysa med Sussi och Nicklas :) Ska bli trevligt Elton är supertaggad han ska ju få åka tåååg! Hehe! 
 
Nej nu ska jag rota fram värmekudden, allt är på lite knasiga platser efter visning och allt ;) 
 
Trevlig valborg på er!

Struldag!

Hej på er!
 
Sån struldag idag mkt som har skitit sig med olika saker idag så allt bara strular så nu säger vi godnatt till denna dag och tar nya tag imorgon!
 
Kram ;) 

Portabello Road

 
...
 
i lördags innan vi skulle till flygplatsen åkte vi ( OCH ALLA ANDRA TURISTER TILL NOTTING HILL) för att gå på marknaden på Portabello Road. Lördagen är bäst att gå på så då passade vi på när vi ännu hann med det, vi startade tidigt, lämnade väskorna på hotellet och drog dit. Notting Hill är ju läckert och vilken marknad sen! DET FANNS JU ALLT ! Litet plock ser ni på bilderna ( som vi får tacka mamma för som fotade)  Blev en mysig dag och helt klart att åka dit, köpte dock bara en sak och det var två fotografier som jag älskade! 
 
Sen avslutade vi med lunch på en bra resturang! Vi åt fish&chips som en bra avslutning!
 
Sammanfattning om resan då:
 
Vi har haft det toppen, retat lite smått gallfeber på varandra javisst men ändå! Roligt att göra ngt bara vi och vi ska absolut försöka få till fler resor! ( DOCK inte när jag är gravid)
 
Folket i London är helt fantastikt trevliga och hjälpsamma, i princip alla reste sig för mig på tunnelbanan för att erbjuda plats. Var det ngn som inte gjorde det eller tog en ledig plats blev det onda blickar från MÅNGA. Folk har vart hjälpsamma och grymt intresserade av min mage frågat massa när det är dags etc. Var en gubbe som stod och hjälpte oss i lver 5 minuter ritade på karta etc för att underlätta! Men att resa till en stad såhär igen gravid nepp inte igen! Och skulle inte rekommendera ngn heller:) 
 
Jag shoppade en del till mig själv med ska ta det i ett annat inlägg tänkte jag ;) 
 
Det var den resan! Se om ni orkade läsa ;)