Träning - check!

7 ringde väckarklockan, upp klä på mig hålla i mig en shake sen till gymmet med Carro! 1 timmes morgonträning avklarad! Underbart skönt att få det gjort på morgonen. Man vaknar verkligen!

Så nu har jag slappat lite ätit tagit en låååång härlig dusch och Elton sover. Nu lite kaffe!

Strålande väder idag, har dock en huvudvärk som trycker sig på ( ja jag har mycket problem med huvudvärk alltid haft). Vi får se vad vi hittar på , Elton är snorig med så blir inget för avancerat.

Har sällskap av den här lilla damen som ligger tryggt bakom om mig i soffan:


Effektiv dag!!!

Hallå!
Full rulle dag, har rensat och fixat med massa papper och styrt upp :) Promenad blev det inte heller då Elton somnade 15 min innan vi skulle gå ut... Försökte tappert hålla han vaken men nej...

Det jag har hunnit med idag i princip, varvat med att leka med Elton:) Sen vid halv 6 kom Anna hit. Vi lagade mat fikade och busade med lilleman. Han vill inte alls sova i tid idag men var på toppenhumör! Anna var glad fick hon gosa mer med skitungen!

Mamma var förbi en sväng och tog en kaffe med mig och snodde några pussar från Elton. Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på, är det fint väder ska jag försöka ta oss ut. Dock inte boka med några mammor svårt att hålla tiden ibland...

Kameran har legat på hyllan idag inte haft tid, så nu får stå ut med ett inlägg utan bild. Jo har hunnit sitta och leka lite i photoshop idag med :) Lite nytt har jag klurat ut och lärt mig! Snart dags och fixa ihop en ny header...:)

Sjukt nöjd med allt jag fått gjort idag iaf! :) Bra start på veckan helt klart!

Nu tvmys sen sängen!

Godmorgon!

Bild från en promenad för någon vecka sen, sååå kul att redigera lite och fixa igen! :D

Godmorgon!
Elton sov bra inatt med, skönt! Snart är vi i fas igen!
Det har frusit på ordentligt under natten, blir nog en promenad med några andra mammor idag på eftermiddagen om det funkar för oss. Om Elton sover då får vi strunta i det. Han är fortfarande rätt snorig så frisk luft gör nog bara gott!
Annars så tänkte jag ta hand om alla papper etc som låg i skrivbordet vi sålde, ska även rensa i garderoben o Eltons blivande rum. Allt möjligt skit där, dags att rensa och slänga igen :) Och hitta en ny plats till alla papper... Större hem jatack!
Ska passa på nu när Elton sover! :)