Ledig fredagLedig dag med Elton! 

Blir en lugn dag med lek och gos just nu duplo!

Torsdag!

Kvällsmys i soffan med mitt hjärta!
 
Hej vänner! 
 
VILKEN DAG! 
 
Jobb tidigt idag halva dagen jobbade jag med sån grymt jobbig ryggvärk så kunde knappt stå men efter en alvedon släppte det lite iaf så skönt.
 
Efter jobbet drog jag hem och däckade, tanken var att Emanuel skulle hämta Elton sen hem så skulle en mäklare komma hit prata om lägenheten och framtid flytt etc.. E ringer mig bilen har fått punka, får kuta ner och hämta Elton sen fort hem för att hinna innan mäklaren kommer! 
 
Sen visade det sig att min tankspridda sambo GLÖMT att hon bokat om mötet haha! Vi kom av oss helt! Bilen är iaf hemma nu får köpa ett nytt däck så det är helt trasigt. 
 
Emanuel nattar Elton nu allt blev lite sent idag:P
 
Imorgon är jag och Elton lediga! SÅ skönt! De ville att jag skulle jobba men eftersom E jobbar rätt tidigt så gick det inte men är tacksam för det behöver en ledig dag med mitt hjärta! Så vi ska vara hemma och mysa, hjälpa syrran att baka då hon fyller år i helgen. Ska bli skönt att inte stressa iväg till ngt!
 
Nu lite mys med älskligen innan läggdags! 
 
Kram på er
 

trött mamma...

Gokväll!
 
Idag skriker kroppen är så sjukt trött i hela kroppen så det är galet! Två tidiga mornar nu och en riktigt lång jobbdag igår det känns:) Men bra dagar idag hämtade jag Elton vid 15 både jag och han var superglada då vi inte träffades igår så jag blev överöst med pussar och kramar när jag kom och hade världens goaste och hjälpsamma kille när vi gick hem sen! Fick knappt på honom kläderna för han bara ville pussas! Min lilla älskling! 
 
Massa mys blev det hemma sen kom pappan hem och gjorde egna köttbullar och potatismos MUMS!
 
Nu sover Elton i vår säng, han var rädd för krokodilen idag i en av sina böcker så han får sova med oss. Mig gör det inget då jag inte träffat han så mkt som sagt:)
 
Det blir sängen snart för mig och älskling med, E ska upp innan 4 och jag behöver sova ordentligt med!
 
Hoppas dagen vart bra!
 
Kram på er!