SEMESTER

 
Jag och älskling på Skiathos för 4 år sen!
 
Nu har vi semester! Och det känns verkligen som det nu när man har ett JOBB!
 
Kom fram till precis att det är min första FASTA anställning! Hur sjukt eg? Bara haft vik innan.
 
VI sitter och skålar in semestern med en mismas ( igen) och whiskey för E.
 
2,30 ringer klockan mindre skoj men men. Är ju strejk nu med så vi håller på att dubbelkolla igen så vår buss går inatt... 
 
Nej det blir en paus från bloggen när vi är borta!
 
KRAM på er sålänge!
 

Lättnad

 
 
Godmorgon UNDERBARA TISDAG!
 
Kan inte förklara vilken LÄTTNAD jag känner just nu! Allt känns så otroligt bra nu  och det känns på första gången på länge kul att titta framåt!
 
Ringde arbetsförmedligen nu på morgonen och berättade att jag fått jobb! Bara det vilken känsla!!! Är inte arbetslös längre:D :D
 
Ska snart gå och lämna Elton till förskolan och prata med dem ang jobbet etc blir ju mer tid för Elton nu men vi vet inte hur det ser ut förän vi kommer hem igen.
 
Efter jag lämnat Elton ska jag äta frukost i lugn och ro och titta på nya avsnittet av Teen wolf! Sen har jag en rätt lång to do lista att ta tag i! Saker att fixa men känns bara skoj! Imorgon åker vi äntligen! 
 
Packa sista, städa här hemma, göra plats till kusinen i garderoben och i badrummet etc. 
 
Nej nu ska jag göra Elton klar!
 
 
 

FIRAR

 
Beskedet jag väntat på kom idag! JAG HAR FÅTT JOBB!Såå jäkla underbart! Firar här hemma med mig själv just nu! Hade lite saker att göra ikväll men kom av mig ;) Får ta imorgon!
 
Nu ska jag bara NJUTA av den här känslan! Snart semester 2 v och sen börjar jag JOBBA på en gång när vi kommer hem! UNDERBART!