Nu börjas det igen, satans pollen!


Eltons nya grej, ställa sig såhär sen "kommer" han inte ner igen och blir ledsen...
Lunchmys i solen!

Godmorgon!

Vi hade en fin gårdag ute i solen hos mina föräldrar, efter gymmet drog jag dit. Elton utforskade på altanen och vi drack kaffe! Sen blev det lunch ute i solen för lilleman! När Elton sov hjälpte jag mamma med att skyffla jord för plantering sen täckte vi av poolen. Så fick extra träning igår, när vi sen kom hem toksomnade jag på soffan. Helt utslagen av pollen, detta är verkligen nackdelen med våren! Kliar och nyser och fy! Ändå har jag lindrig allergi men vill inte sitta inne när det är fint väder!

Valborg idag, både jag och Emanuel glömde att det var idag så vi måste till bolaget och kriga med alla andra :) på dagen blir det lugnt antingen är vi hemma eller så åker vi till Sigtuna och hänger med lite vänner. Sen vid middag lämnar vi Elton hos mina föräldrar och sluter upp med gänget igen för grillning.

Nu måste jag vila lite igen haha! HATA pollen!

Vilken dag!

Fina familjen!

Blev en lång lördag! Men väldigt fin och lyckad, vädret var toppen! Det drog ut lite på tiden i kyrkan dels innan vi fick gå in sen var det en lite flummig präst så pratade EXTREMT mycket så dopet tog väl närmare en timme... Elton slött sig dock bra blev lite gnällig på slutet men då la vi honom i vagnen så somnade han.

Jag fotade lite på dopet, men var inte det lättaste i Kyrkan då solen låg bakom dem heeela tiden men men! Vad gör man!? Sen var det motagning hos Josephines föräldrar med smörgåstårta och tårta. Fler bilder kommer sen i ett eget inlägg:) Vi tackar den fina familjen för att vi fick vara med på Joys dag!


Sen bar det av till mina föäldrar och grillning, vi var bortskämda igår! Så var en toppenlördag! Elton sov kvar hos mormor och morfar så jag fick sova ut imorse så skönt!

Ska snart gå till gymmet sen hem till mina föräldrar, blir nog där en stund innan vi åker hem sen!

Dop för lilla Joy idag!

( hoho en bild på bara mamman )

Godmorgon!

Vi ska snart packa in oss i bilen , dopet är på andra sidan stan så tar en stund att åka! Verkar som vädret är med oss idag så härligt! Efter dopet sen så åker vi till mina förälrar och grillar så se om jag orkar titta in ikväll annars blir det imorgon!

Hoppas ni får en fin lördag i solen!